tisdag 31 december 2013

Gott nytt år!

Nu sitter jag på bussen in till stan, nyårs outfiten är på och nyårsnaglar är fixade, nu är det bara ansikte och hår kvar! Tänkte passa på att göra en årsresume medans jag åker. Here we go!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Ja, jag vågade mer och gjorde saker jag inte kunnat tänka mig för ett år sen. Bland annat när jag for till Ulvön och jobbade, förra sommaren hade det varit otänkbart. Men så lärorikt och vad jag växte som människa!

Har du några nyårslöften?
- Nej, tror inte på nyårslöften, ändra saker kan du göra när som helst under året.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Måste tänka.. Njae en gammal vän blev mamma.

Vilka länder besökte du?
- Har hållt mig till Svea rike.


Låtar som påminner dig om året som gått?
- What does the fox say.. Inga ord behövs.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Pratat kanske, jag pratar alldeles för mycket men samtidigt önskar jag att jag inte alltid hållt käft när jag egentligen birde sagt saker, och slösat mindre pengar på skit..

Bästa minnet från 2013?
- Hmm, Ulvön tror jag. Hela sommaren,  träffade så många fina människor på den ön alltså!

Bästa köpet?
- Sällan jag gör bra köp faktiskt, i år har jag inte köpt nå speciellt.

Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och nikotin typ.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Jag gjorde mig själv riktigt glad, alla nya människor jag har träffat, och alla mina gamla fina såklart!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare, det här har nog varit ett av mina bästa år på länge.

Favoritprogram på TV?
- Svenska Hollywood fruar, paradise hotel och typ tonårsbossen kanske, älskar att dom är så korkade och jag får känna mig lite smart för en gång skull!

Är det något du sakna 2013 som du vill ha år 2014?
- Hmm, nån att hålla om kanske och dela vardagen med, men jag trivs rätt bra där jag är just nu.

Vad ser du mest framemot med år 2014?
- Att jag förhoppningsvis hittar en lägenhet och kan flytta. Och massa bus med alla fina människor som finns i mitt liv. Annars ser jag bara framemot ett nytt år att växa på som person!

söndag 22 december 2013

Blackout!


Såhär har i princip hela min helg sett ut. Detta är en bild från min säng där jag legat i min onepiece ungefär hela helgen. Det enda jag gjort förutom det är att kolla en Harry Potter film på tvn medans jag åt middag och gått på toaletten. Men jag måste medge att det har varit extremt skönt, och välbehövligt! Så det är ett medvetet val jag gjort att inte röra mig ur fläcken, det har varit så mycket nu på senaste så jag kände att jag ville rå om mig själv och bara stänga in mig. Men nu är det gjort och nu måste jag göra lite nytta innan det blir Tavelsjö och lite julfirande! Räkningar ska gås igenom och middag ska lagas även idag om jag orkar, vilket inte känns allt för troligt just nu men vi får se hur det blir om jag blir hungrig!

Puss!

tisdag 3 december 2013

Question marks..

Har försökt komma på vad jag ska skriva nu ganska länge men har som inte kommit på något intressant.. 
Känns ju som att det blir lite tråkigt att skriva vad jag gjort under dagen då mina dagar är ganska enformiga, jobbar och kommer hem less, trött och ibland hungrig. 
Men jag trivs bra på mitt jobb, jobbar med bra människor och det är för mig en av dom viktigaste sakerna med ett jobb, att du trivs med dina kollegor och utöver det gör det inte så mycket vad man jobbar med. Visst är det också viktigt i längden, men trivs du med dom du jobbar med så blir allt så mycket bättre!

Har suttit och kollat lite olika utbildningar nu ikväll och det blir nog mitt nästa steg i livet, ska bara bestämma mig för en! Bollar mellan några stycken som jag tror skulle vara jätte roligt att jobba med men som sagt, har lite svårt att bestämma mig.

Har förresten haft problem med mina ögon sen halloween, fick nå skit under linsen och det ledde till att jag fick nå virus i ögat etc.. Snart är det över hoppas jag, har droppar som jag ska ta i vänster öga 2 gånger om dagen och jag ser så suddigt efter den, irriterande! Jag vet inte riktigt vad det är jag har om jag ska vara ärlig, dom sa så många krångliga ord så jag nickade bara och höll med! Jag i ett nötskal!

På tal om mig i ett nötskal så kommer det komma ett typ 10 saker om mig inlägg snart, tror att det kan vara ett bra sätt att komma ur min bloggtorka så håll ögonen öppna om nån dag eller två om ni är intresserade av att veta lite mer!

Nu vart det lite längre än planerat och jag ska försöka sova så jag tar mig upp imorn!

lördag 23 november 2013

Stupid..

Nått som är väldigt jobbigt (men egentligen ganska bra) är att min kropp verkar ställt in sig på att vakna kl 05 av sig själv, men det är bara drygt på en lördag! Jag ville ju sova ut.. Lyckades somna om vid 07 någon gång men då är det nån som ringer och väcker mig vid 10.. Suck, det känns som det förstörde hela min dag för jag känner mig på dåligt humör nu.. Vem ringer vid 10, en lördag, till en ung människa.. Okej om det varit mamma eller en kompis eller så, då hade det varit mer ok men okända nr svarar jag oftast inte på ändå..

Nä nu har jag fått spy lite galla, nu får jag se till att vända den här dagen till nått positivt istället. Påtal om positivt så har jag och en kompis börjat med plankan challenge och squat challenge igår, iofs kanske jag inte är så positiv just nu för det gör ont men samtidigt är det så skönt, märker jag ju hur extremt otränad jag är och det känns bra att det känns och att det jag gör tar! 
Är så taggad på det här och har gett mig fan på att jag ska klara det här nu även om 250 squats känns omöjligt idag. Så länge man gör sitt bästa, mer kan man inte göra. 

torsdag 24 oktober 2013

Sjukt..

Både idag och igår har jag haft migrän och idag har det inte varit roligt alls..
Det innebär att jag legat i soffan hela dagen, och jag menar att jag verkligen legat här hela dagen. Har endast rört mig för att gå på toaletten och ut nån gång.

Tur att youtube finns, har i princip bara kollat på youtube klipp idag, näfan, när jag tänker efter, jag har BARA kollat youtube idag.. Och sovit. Har inte ens orkat äta mat. 

Nä sluta gnälla nu Sussie!
Imorn är det fredag och imorn hoppas jag att jag inte har ont i huvudet för jag vill inte ligga här nå mer..


torsdag 17 oktober 2013

Hallojsan!

Det var verkligen inte igår jag skrev här så jag tyckte det var dags. 
Vaknade vid 05 nångång i ren panik för att det är så stökigt hemma.. Det kommer dock åtgärdas idag men jobbigt att vakna av det.

Det dryga med att vakna såhär tidigt är att jag blir hungrig fortare, har legat säkert i en timme och funderat vad jag ska äta för frulle. Blir nog havregrynsgröt tror jag.

Har börjat ta tag i mitt liv nu, (oj, hur många gånger har jag inte sagt det nu? Haha)
Börjar jobba på fredag, ska köpa gymkort nästa vecka och försöker äta bättre. Hittills så går det inte så bra med kosten men hoppas det blir bättre nu när jag börjar jobba. Få in lite fasta rutiner igen, för det gjorde under för min kropp och mitt humör i somras.

Tänkte att ni kanske skulle få ett videoinlägg här snart men isåfall vill jag veta vad ni vill se/höra i det?


Nä nu måste jag käka innan jag dör! Pusshej!

fredag 16 augusti 2013

Så välbehövligt!

Åh jag kunde verkligen inte önskat mig en bättre dag! Lugnt och roligt på jobbet med Frida, Anki kom och hälsade på, så jag saknat denna brud! Så välbehövligt så det finns inte, nu klarar jag resten av månaden utan problem och sen avsluta kvällen med några av dom bästa människorna jag har träffat! Kommer sakna dom när allt är över!

Nu blir det sängen för det blir upp tidigt för jobb imorgon! 
Godnatt!


måndag 12 augusti 2013

Jag vet inte riktigt längre..

Visst, på denna ö är inget normalt och vi festar en söndag, men den här kvällen har satt igång tankecirkeln på 110 igen.. Första gången på länge jag är helt själv och det var jobbigare än jag trodde. Jag vill inte vara här själv, jag kommer inte klara det.. Usch, jag har fått vissa saker bekräftade och vissa ännu mer komplicerade ikväll och jag känner att jag inte riktigt orkar..
Nä nu ska jag försöka sova! Wish me luck!

tisdag 9 juli 2013

Hallojsan!

Åh imorn har jag sovmorgon! För en morgon trött människa som jag så är mina två timmars sovmorgon guld värda, att vakna av väckarklockan halv 8 istället för halv 6, kan inte beskriva hur underbart det känns just nu! :p

Ligger och kollar på Håkan Hellström på Skansen och Sen är det repris på ett program jag försökte kolla på igår men det var så sent så jag somnade och missade massa spännande! Ska alltid kolla reprisen från och med nu, den är ju bara dan efter och kl 22 istället för 23.20.. Lyckades ju somna i soffan inatt också utan att ha ställt klockan, tur ja vakna i tid av mig själv alltså, senare än jag borde men jag vart ju inte sen till jobbet iaf. Haha vilket svammel inlägg det här blev! 




söndag 7 juli 2013

Så dåligt..

Betala 90 kr och det här är Taco tallriken du får på köpmanholmen..


Visst blev jag mätt men tyck det är snålt, man vill ju inte behöva snåla med nachochipsen iaf, plus att jag fick be om mer sallad då det typ seriöst var 5-6 små bitar och inte kan jag påstå att jag fick så mycket mer. Ingen ost fanns det heller. No more den här restaurangen iaf!

Aja nu sitter jag och väntar på båten iaf, har väntat här sen kvart i sju, och nu är det 50 minuter kvar innan båten kommer och då är det bara 1,5 timme innan jag är framme och får gå och lägga mig! Somnade efter 6 nångång imorse och vaknade vid 10 och har hållit igång hela dagen. Det är en trött och sliten tjej med ont i magen som skriver det här!

Godnatt världen.

onsdag 3 juli 2013

För mig är detta otroligt!

Åh vad jag är glad!! Förstår ni min förvåning när jag ställer mig på vågen och ser att jag tappat tre kilo till på mindre än en månad, alltså totalt 11 kilo! Jag kan inte fatta det! Och här har jag gått och tänkt att det är så svårt att gå ner i vikt men jag njuter ju fortfarande av allt jag vill. 

Nu är jag långledig så är på hembesök i några dagar och jag njuter, jag saknar min lägenhet och vill inte åka härifrån igen! Meen det måste jag, trots allt är jag snart tillbaka, det går snabbare än ni tror! ;)

Pusshej!

lördag 29 juni 2013

Men i min blopump där plasker ni!

Vet inte vad det är med mig just nu, är totalt jätte blödig! Bölar till nästan alla filmer jag ser. Som nyss när jag kollade järnjätten, en barnfilm men ändå kommer tårarna. Vet inte om det beror på att jag djupt där inne känner mig lite ensam just nu? Kan säker vara så, men nu jobbar jag bara imorgon och sen är jag ledig i en vecka och åker hem! Som jag längtar, känner att jag behöver det just nu och speciellt när det ser ut som att det är enda gången jag kan åka innan jag slutar jobba.. 

Har pratat med R i telefon idag och den pojken kommer för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, en människa som jag vet alltid kommer ställa upp, precis som jag för honom. Är så glad att han fortfarande finns kvar trots allt.
Sen ringde Towe från Prag också, samma sak där, en vän för livet! 
Åh ni förstår inte hur lyckligt lottad jag är av att ha min familj och mina vänner i mitt liv, jag kommer aldrig släppa taget om er och jag hoppas att ni aldrig släpper taget om mig! Ni vet vilka ni är <3

Här har ni den riktiga Sussie, varsego, ja bju på den! ;)

onsdag 26 juni 2013

Legenden

Jag vet inte hur man gör för att lägga in en youtube video via mobilen så det blir såhär.
Den här låten spelas om och om hos mig just nu, så grymt skön! Är lite ledsen för att jag missade Niello när han(dom?) spelade på yran men det kommer väl fler chanser hoppas jag.

http://youtu.be/gGD0zYIDH-s

Annars så har det inte gått många knop här hos mig denna vecka, har mest bara njutit av några lediga dagar, idag har jag iaf klippt gräset och nu ligger jag i sängen under täcket och funderar på om jag kanske ska slå till med en bastu ikväll, fryser som en tok just nu. Ska iaf pyssla om mig själv lite grann ikväll, noppa brynen och lacka naglarna, därför vore det skönt att basta så kan jag köra en hårinpackning också.. Vi får se om jag orkar göra upp eld, är sämst på det så vi får la se om det blir nån bastu eller inte :p
Nu ska jag sluta tjata om min bastu och gå och göra nån mat istället! Ha det!


måndag 24 juni 2013

Håhåjaja!

Uschba, somnade rå tidigt ikväll, jag skojar inte om det var innan 22 tillochmed. Visst, det var rå skönt och jag behövde det men problemet blev ju att jag vaknade nu istället, eller typ för en timme sen kanske. Tur jag är ledig imorgon!

Annars då? Jorå det är fint med mig, less efter helgen dock. Haft väldigt mycket att göra och lite oförutsedda grejer som hände och varit väldigt klantig (inget nytt där då), tappat några tunga saker på samma fot, på typ exakt samma ställe, slagit ryggen i en dörr osv.. Men nu är jag ledig och får vila upp ryggen lite, märks att man är otränad iaf. Vi kan ju iag konstatera att jag inte haft den roligaste midsommar helgen! Drack en cider för mig själv i fredags innan jag gick ut på byn och kolla läget men annars så var det bara lugnt, har somnat tidigt varje kväll och vaknat tidigt varje morgon.




Nä om man skulle försöka somna om kanske?

torsdag 20 juni 2013

Tomt.

Tidigare ikväll satt jag och tänkte och kom plötsligt på att jag kände mig tom, en väldig hemlängtan har spritt sig i min kropp idag. Sen kom jag att tänka på att det nog beror på att Sofia for idag och då kändes huset helt plötsligt väldigt stort.. Nåja, det går över och jag har trots allt inte så långt hem om det skulle kännas allt för hemskt.

Imorgon börjar jag jobba igen efter 3 dagars ledighet, känns faktiskt lite skönt, trots att jag inte jobbat särskilt länge så är det skönt att ha lite rutiner, nått att fylla dagarna med. Tråkigt att jobba midsommar helgen dock, hade ju velat fira den i Hörnefors som vanligt men man kan ju inte alltid få som man vill.



Nä, nu ska jag kolla klart filmen jag håller på att se och sen tror jag faktiskt att jag går och lägger mig! 

tisdag 11 juni 2013

We all got a story to tell.

Måste bara börja med att berätta hur glåad jag är, sen i december har jag gått ner 8 kilo och tappat 8 cm kring magen. Visst, det är inte kanske inte super mycket på ett halvår men med tanke på att det enda jag gjort är att ändra mina matvanor, alltså, jag äter fortfarande samma saker men bara mindre portioner och dricker mindre dricka. 
Jag tror inte riktigt på det här med dieter, eller det funkar iaf inte för mig. Jag vet att om jag förbjuder mig själv att äta vissa saker eller att jag bara ska hålla mig till en ätardag i veckan så slutar det bara med att jag blir fixerad av det jag vill ha tills jag får det. Varsågod, kalla mig viljesvag, det vet jag att jag är. Men man ska göra på det sätt som funkar för en själv och skita fullständigt i vad alla andra tycker och tänker!

Haha oj, det blev visst lite mer än tänk det där, tror jag vart lite väl inne i det kanske.

Nu är jag iaf hemma på semester, snart åker jag tillbaka till jobbet! Juste, jag jobbar ju nu på Ulvön, iofs bara säsongsarbete men alltid nått. Men nu har jag lång ledigt och passar på att åka hem och ta hand om lite grejer och passa på att träffa några av dom bästa och ladda batterierna! Tråkigt nog så är det svårt att hinna med alla man vill träffa men som sagt så är jag ju tillbaka i höst!



Nä nu ska jag avrunda!  


tisdag 21 maj 2013

Bitterfitta

Idag har inte varit en av mina bästa dagar precis. Har legat i soffan nästintill hela dagen med mensvärk från helvetet.. Dom här dagarna i månaden hatar jag verkligen att jag föddes som tjej. Man blir ju inte direkt peppad på att göra något och idag önskade jag verkligen att jag inte var singel, tänk om någon kunde laga mat åt mig så jag sluppit. 
Jag borde egentligen sova så den här dagen äntligen tar slut men kan jag det? Nej för det har mensvärken bestämt att jag inte får! Utöver det gör mina axlar ont och det kliar överallt på benen nu när myggorna har vaknat..

söndag 12 maj 2013

Blonds have more fun!

Nu har jag blekt färdigt mitt hår, 6 blekningar tycker jag får räcka. Fortfarande lite gult men nu blir det bara silverschampoo framöver!



Har haft en trevlig kväll med bra sällskap och har fått se Jenny och Emils nya lägenhet, och shit så fint dom har det, jag vill bo där! Nu blir det sängen, och he ska bli se skönt!
Hoppas ni haft det minst lika bra som jag ikväll! :) Puss

lördag 20 april 2013

Heart attack

Hittade den här låten ikväll (natt) och kände direkt att den klockrent beskriver hur det är för mig (och förmodligen vääldigt många andra men) så jag var bara tvungen att dela med mig! ;p

Puttin’ my defences up
‘Cause I don’t wanna fall in love
If I ever did that
I think I’d have a heart attack

Never put my love out on the line
Never said yes to the right guy
Never had trouble getting what I want
But when it comes to you, I’m never good enough

When I don’t care
I can play ‘em like a Ken doll
Won’t wash my hair
Then make 'em bounce like a basketball

But you make me wanna act like a girl
Paint my nails and wear high heels
Yes, you make me so nervous
That I just can’t hold your hand

You make me glow, but I cover up
Won’t let it show, so I’m

Puttin’ my defences up
'Cause I don’t wanna fall in love
If I ever did that
I think I’d have a heart attack

Never break a sweat for the other guys
When you come around, I get paralyzed
And every time I try to be myself
It comes out wrong like a cry for help

It's just not fair
Pain's more trouble than love is worth
I gasp for air
It feels so good, but you know it hurts

But you make me wanna act like a girl
Paint my nails and wear perfume
For you. Make me so nervous
That I just can’t hold your hand

You make me glow, but I cover up
Won’t let it show, so I’m

Puttin’ my defences up
'Cause I don’t wanna fall in love
If I ever did that
I think I’d have a heart attack

The feelings are lost in my lungs
They’re burning, I’d rather be numb
And there’s no one else to blame
So scared I take off in a run
I’m flying too close to the sun
And I burst into flames

You make me glow, but I cover up
Won’t let it show, so I’m

Puttin’ my defences up
‘Cause I don’t wanna fall in love
If I ever did that
I think I’d have a heart attack

måndag 15 april 2013

"Målbild"

Har sett en massa gamla bilder på mig själv nu ikväll, vissa som jag kommer få mardrömmar av och vissa som ger mig lite motivation. Trots allt så har jag ju uppenbarligen inte alltid varit så stor som jag är idag, visst ändras kroppen när du växer men man kan ju förebygga vissa saker iaf. Men jag ska iaf tillbaka till den kroppen sen får vi se om jag känner mig nöjd eller vill fortsätta. Hade ju ben som pinnar förut om man jämför med nu ;p och för den delen, ni ser ju hur gamla bilder det är om ni märker min otroligt fina moderna telefon på en av bilderna ;)







fredag 5 april 2013

Stört irriterande..

Jag ligger här och tänker för mig själv att helvete vad jag har tråkigt, vad ska jag göra nu? Sen inser jag att kl är 3:14 och jag kanske borde sova, det låter som en idé va? Usch och blä för sömnproblem..

Annars har jag haft en bra dag med bra sällskap. Varit och firat Victor som blev halvvägs till 50 sen kliade Towe mig i håret i typ en halvtimme eller så som jag njöt av till 1000% sen kollade jag lite Supernatural med Sandra och Patrik innan jag gick hem. Bra dag, kass natt!

lördag 16 mars 2013

Babbel babbel.

Har haft en underbar dag med två härliga brudar som jag har saknat grymt mycket! Är ju hemskt att man inte ses oftare, jag menar, vi bor ju inte speciellt långt ifrån varandra egentligen. Men hursomhelst var det en bra dag och pratat av mig kan man ju minst sagt säga att jag fick. Tror knappt jag var tyst en minut ens! Tack Lena och Anki för att ni är just dom ni är <3

Hade halvt planerat en kväll i skräckens tema, men planer ändras lätt och istället blir det en massa tjej och gråta filmer! Love it!

Btw, märkte när jag smakade på hushållsfärg idag att det inte var så smart att hälla det på fingret för det blev blått, och efter jag insett det så doppar jag hela handen i degen för att röra om och hela handen blir blå.. Smart tjej, verkligen.. Men det blev en roligare paj iaf ;)



onsdag 13 mars 2013

8 säsonger med glädje och sorg.

Det är lite vemodigt när man sett klart en serie, såg just sista avsnittet av förhäxad, en serie jag tittade mycket på när jag var liten men aldrig sett klart. Nu är det slut och jag kommer inte längre ha mina tre häxkompisar att följa. Buhu.. Men förhoppningsvis hittar jag nån ny serie med många säsonger att följa och bli helt uppslukad av!

Annars så har jag varit med Elenah, var så längesen sen sist så det var kul att ses, får inte gå lika länge tills nästa gång. Snackat ikapp oss lite, träffade även Katarina ett tag och det var inte heller igår så, mer såna här kvällar tack! :)

Nu ska jag se om jag hittar nått nytt att se på, sen sova!

söndag 10 mars 2013

Våga utmana dig själv och följ alltid magkänslan.

Ikväll har jag gjort något som jag aldrig trodde jag skulle våga, något som låg så långt utanför min comfort zone. Men jag är så glad för att jag gjorde det, för nog har jag nog växt lite som människa ikväll, och klart jag klarar av saker om jag bara bestämmer mig för att jag ska! Och även om det kanske inte slutade som jag hade önskat så fick jag ändå sagt mycket som jag behövde få ur mig och nu ligger bollen på din planhalva. Hoppas du minns det för annars är det nog din förlust litegrann..

fredag 1 mars 2013

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Jag tänkte på det här med sura busschaufförer. Jag har ju åkt buss varje dag i 6 år när jag gick skola och åker fortfarande buss ofta, och det fanns ju alltid nån busschaufför som va sur, som var känd som surkärringen/gubben. Men egentligen handlar det ju bara om bemötande, för inte är det konstigt att dom blir irriterad när folk beteer sig som dom gör på bussen.. Mot mig är dom nästan alltid trevliga, måste ju bero på att jag är trevlig mot dom? Man blir behandlad som man behandlar andra, så är det ju helt klart. Men visst finns det dom chaufförerna som helt enkelt har tröttnat på sitt jobb eller alltid bara är sur också.

Sitter på bussen just nu och det är samma chaufför som körde många gånger förut och var känd som surkärringen, därav kom jag bara att tänka på det här. Mot mig är och har hon iaf alltid varit trevlig!

onsdag 27 februari 2013

._.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, jag känner mig så rastlös hela tiden, känner mig liten och misslyckad. Jag orkar inte komma in i en skitperiod igen, vet inte om jag är stark nog att ta mig upp just nu.. Jag har som ett tryck över bröstet hela tiden och det gör det svårt att andas.

Äsch, jag vet att jag klarar mig, jag har inte låtit det här förstöra mig förut och jag tänker inte låta det göra det den här gången heller. Men jag känner mig ynklig just nu, det gör jag.

tisdag 26 februari 2013

fredag 22 februari 2013

Vad får ni?

Haha, jag fick lazy, overdramatic, sentimental och outspoken. Vet ju inte riktigt om jag tycker overdramatic stämmer riktigt men :p vad fick ni?

måndag 18 februari 2013

Morgonstund har guld i mund!

Eftersom jag ändå inte kan sova och verkligen inte är trött alls så passade jag på att köra lite styrka med gummiband, dock gjorde jag nog ganska fel med en övning som resulterade i en ond armbåge.. Klantigt! Men skönt att ha det bortgjort iaf, blir nog en pw sen eller nå fler övningar, nått mer blir det iaf. Motivationen kommer verkligen som ett brev på posten när man känner att det börjar hända lite.

Har lite ärenden att utföra idag också så håll tummarna för mig!

söndag 17 februari 2013

Kändis

När killen på den lokala pizzerian frågar om jag varit på semester för att jag inte varit där på länge, då vet man att man har ätit för mycket pizza..!

lördag 16 februari 2013

Fobier

Jag har ju alltid tänkt att jag är lycklig som inte har nån annan fobi än för just getingar, sommarn är skit jobbig men annars finns ju inte getingar, men jag kom på mig själv med att jag visst har en året runt fobi. Jag är ju livrädd för fåglar! Småfåglar går bra, men större fåglar som kråkor, kajor och skator skrämmer livet ur mig, och jag kommer aldrig se Alfred Hitchcocks film Fåglarna. Usch!

Har ni nån fobi eller är ni lyckligt lottade?


Bildkälla: Wikipedia

torsdag 14 februari 2013

Tjabba tjena!

Nu var det längesen va? Jo javet men jag har liksom haft fullt upp så har inte riktigt tänkt på bloggen juh.. Imorgon kommer det nog återgå till det vanliga då jag åker hem igen. Har varit i Tavelsjö nu ett tag och det har varit så skönt men nu är det nog dags att komma tillbaka till verkligheten.

Jag klarade för den delen just en bana på candy crush som jag suttit fast på jag vet inte hur länge och jag tror att bara cc spelare förstår hur enerverande det är att aldrig klara banan och hur skönt det är när man ääntligen gör det! Haha ja intressant va?

Förresten, fyi så är det alla hjärtans dag imorgon (eller ja nu egentligen, glad alla hjärtans dag då!) och om det är någon som är sugen på en liten dejt så är jag öppen för förslag ;) haha nä, imorgon är en helt vanlig dag för mig faktiskt men kul för alla som har någon, och för alla affärer för den delen!

tisdag 5 februari 2013

Questionmark

Ni som läser från en dator, försvann dom tidigare inläggen efter videobloggar igen?

Videoblogg

Ännu en, ju mer man gör det ju lättare och mer naturligt lär det väl bli antar jag.

lördag 2 februari 2013

Knas med kommentar grejen..

Vart ju nå knas med videoinlägget och det går ju inte att kommentera så därför skriver jag igen. Vill ni ha fler videos så ge mig tips på vad ni vill höra/se så kanske jag fixar det åt er. ;)

Babbelmaja är igång.

Första gången jag videobloggar och vi får se om det händer igen. :p

torsdag 31 januari 2013

Tycksyndommiginlägg.

Inte kul att må såhär.. Min hals har krånglat ovanligt mycket nu på slutet så funderar på om man kanske borde kolla upp den? Hursomhelst, mår jag lika dåligt imorgon så åker jag nog hem till mamma, det är jobbigt att vara sjuk när man är själv.. Och ja, jag tycker väldigt synd om mig själv just nu och blir ungefär som en förkyld kille när jag är sjuk. :p

onsdag 30 januari 2013

Buhu poor little me.

Jag har ont i magen och i halsen och hälften av mina tv kanaler funkar inte pga den här jävla stormen.. Om jag blir magsjuk då blir jag arg på dig Sofia.

Just nu sitter jag och väntar på ett samtal fast jag knappt kan prata och varje ord jag lyckas säga gör ont, men det är något som måste göras trots allt.
Vi hörs en gladare dag!

Im in love!

Det här kom i paketet jag hämtade ut. Är så kär!

Var vänlig att ignorera min jätte omatchande socke..





tisdag 29 januari 2013

Tjarå!

Onepiece måste ju vara bland dom fulaste plaggen som finns, men exakt så här brydd är jag över det för nu tar jag min och traskar till affären för och hämta paket! Återkommer!

söndag 27 januari 2013

Bajs slut på en kanon helg!

Snacka om att jag inte förstått hur dålig min telefon varit innan jag använt en bättre ett tag. Är då galet nöjd med min nya telefon, och jag nöjde mig med en iPhone 4s, kände faktiskt inte att femman lockade nämnvärt. :)

Ligger i sängen och har legat här hela dagen, har en magsjuk Sofia på besök så jag låter bli att gå i närheten av henne faktiskt och blir nog här resten av dagen!

Men jag hoppas ni haft en kanon helg, det har jag haft, trevligt sällskap god mat och underbara vänner som ställer upp för en! Det är bara slutet jag hade velat ändra på ;)

fredag 25 januari 2013

?


Thought you where something different
That's when it all just fell apart
Like you're so perfect
And I can't measure up
Well I'm not perfect
Just all messed up



I was losing myself to somebody else
But now I see
I don't wanna pretend
So this is the end.

onsdag 23 januari 2013

Small update.

Har haft en toppen dag idag. Agnes kom och hälsade på och självklart hade hon med mina små hjärtan! Det var trevligt, vi lunchade och sen for vi hem till mig och bara pratade och myste med dom små! Det borde göras oftare och det var kul att hon ville komma förbi. :)

Sen kom Jessica och båda somnade en stund i soffan xD har tvättat mellan 8-17 idag och måste ju säga att vi har världens sämsta torkrum, är väl meningen att kläderna ska hinna torka och inte att man ska behöva göra såhär?

fredag 18 januari 2013

Done

Och välkommen mörkt igen och jag tror banne mig att jag ska va mörk, det är nog mest jag. :p

Time for a change!

Byebye hårfärgen!

Määääp

Åh orkar inte med att inte kunna sova.. Somnade redan vid halv 22 igår kväll för att jag var så trött men vaknade vid 00 och har inte kunnat somna om sen dess och nu ringer klockan om en halvtimme ungefär och jag funderar på om jag ska försöka somna eller om det är lika bra att kliva upp istället? Kommer bli en kul kväll om jag inte hinner sova nån timme när jag kommit hem igen. Plus att jag är hungrig. En trött och hungrig Sussie är ingen bra kombo. Meen nu ska vi inte vara sån, kommer ha skitkul med Elenah ikväll! :)

torsdag 17 januari 2013

Isbit

Tror ni mig när jag säger att det var kallt? Sista kilometern kände jag inte av benen.. Men jag kämpade på och kom iaf 4,11 km, bättre än inget!

Klanttant..

Priset för den klantigaste människan på jorden går till Sussie!!
Helt seriöst, igår var inte min dag, jag råkade smälta ett plastlock på plattan, (notera att det är andra gången jag smälter nått på plattan, förra gången var det en brödrost..) slog mig själv med knytnäven i ansiktet, hårt och sen råkade jag nypa mig själv under hakan, hårt..

Jaja, jag lever ju än iaf och nu ska jag bege mig ut på en pw. Är ändå stolt över mig själv att jag tagit mig ut varenda dag den här veckan och endast i måndags har det tagit emot att gå ut. Nu är jag så pass fylld med längtan till mina dagliga promenader och jag hoppas att jag aldrig tappar den här känslan!

Hörs!

tisdag 15 januari 2013

No pain no gain!

Helvete vad träningsvärk jag har i röven och baksida lår, men inte klagar jag på det, det visar ju bara att det jag gör tar och att jag förhoppningsvis får en snyggare röv snart ;) har varit ute och gått med Elenah idag, vart en lite längre tur än planerat. Skönt var det iaf och ännu skönare vart det när jag kommit hem, tog ett bad och la en hårinpackning, var bara ansiktsmasken som fattades.. Varför gjorde jag inte en sån för? Det får bli nästa gång helt enkelt!

Nu ligger jag här, mjuk och skön, och försöker somna.. Går ju som inte så bra med det, skulle önska att jag kunde sova bra igen, men det kommer väl det med så småningom..

Imorgon blir det promenad igen, ska göra några ärenden och sen städa undan julen, jag vet att det snart är februari men julgranen är fortfarande lite mysig och det är det enda jag har kvar att ta bort. Ja men nu vet ni det också ;p Nu ska jag göra ett nytt försök att sova! Ha det!

torsdag 10 januari 2013

Barnprogram?

Zappade mellan kanalerna och fastnade på det här barnprogrammet.. Är det bara jag som inte fått på ett tag eller tänker ni på samma sak? :p

onsdag 9 januari 2013

Yeay!

När man märker skillnad på vågen också och inte bara på centimetrar då blir man lycklig! Nästan 2 kg. Ni kanske tycker att det är lite men när man är så stor som jag och man märker att det börjar gå åt rätt håll så blir man glad och motivationen ökar rejält för man märker att man faktiskt kan! Och med tanke på att jag bara ändrat mina matvanor och inte börjat träna än så tänker man ju ännu mer på vad som kan hända då? Allt är möjligt bara man kämpar för det!

tisdag 8 januari 2013

Periodisk fasta.

Har kört periodisk fasta nu måndag tisdag och jag är förvånad över hur lätt det har gått so far. Sen att jag än så länge kört 12/12 har väl gjort att det är enklare, hinner ju inte bli så hungrig medans jag sover och det är ganska lätt att hålla mig tills klockan 12 med att äta. Kommer ändra tiderna snart men har inte riktigt bestämt om jag ska köra 16/8 eller varannan dag än.. Får se hur det blir. Sen ska jag få in motionen också så blir det här nog skit bra! Är positiv till fördelarna jag känt av hittills, mindre sötsug och blir inte hungrig lika fort och behöver inte äta mycket innan jag är mätt. Bara positivt än så länge! Lär ju återkomma med det här när det gått lite fler dagar. ;)

Har varit med Elenah idag och fått prata av mig, det behövdes! Blir en stund imorgon med och sen får jag förhoppningsvis träffa Ida också!

måndag 7 januari 2013

Happiness and sorrow.

Att vara sjuk kring jul har sina fördelar, istället för att bli ännu fetare i jul så har jag tappat centrimetrar istället, galet nöjd tjej. Nu ska vi bara fortsätta på samma bana!
Har inte tagit en enda snus sen jag skrev att jag skulle sluta men har dock rökt lite, men nu är det också slut. Nu gäller endast feströkning, och endast när jag dricker. Så småningom ska jag försöka sluta med det också men den kampen tar jag en annan gång!

Sen är det ju klart att dom jävla bakslagen inte kan sluta komma.. Räcker det inte snart? Att en människa som en gång känt en kan tro så mycket. Jag försöker att skita i vad folk tycker och tänker om mig och oftast går det skit bra, men när man får höra vissa saker från folk man trodde bättre om, då kan jag inte hjälpa att jag tar åt mig. Det gör ont bara.

torsdag 3 januari 2013

Nu börjar det!

Sitter och suger på en snus nu, den sista snusen. Känns som det kommer bli en tuff resa, men fan att jag ska klara den! Önska mig lycka till! (men jag kommer inte säga tack för det betyder otur ;p )

onsdag 2 januari 2013

2012

Det här får duga som en årsresume för mig, men jag har ju så dåligt minne så det är svårt att komma på specifika grejer ibland..

1. Hur har år 2012 varit för dig? – Både bra och dåligt, men har nog mest varit bra tror jag.
2. Bättre än förra året? – Hmm, jo kanske.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? – Ja, tycker det är värsta baby boomen i min vänskapskrets just nu. Antingen har dom fått eller ska snart ha typ.
4. Dog någon som stod dig nära? – Nej.
5. Vilka länder besökte du? – Har ju inte lämna Sverige ja.
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? – Jobb och en hobby kanske?
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? – Hmm, kommer minnas många dagar, vissa mer eller mindre.
8. Vad var din största framgång 2012? – Kanske att jag börjat hitta tillbaka till mig själv.
9. Största misstaget? – Vet inte riktigt..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – Nån förkylning eller så bara. Inget allvarligt iaf.
11. Bästa köpet? – Har väl inte köpt nått speciellt.
12. Vad spenderade du mest pengar på? – Usch, snus godis och alkohol typ.. Det blir det bättring på i år!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – Mycket har gjort mig riktigt glad, många ord.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? – Gangnam style...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Det var nog ganska lika.
16. Vad önskar du att du gjort mer? – Vågat mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Varit så mesig..

18. Hur tillbringar du nyår? – Middag med Anki Peter och Erik, sen fest på teg, sen fest i Tavelsjö!
19. Blev du kär i år? – Njae, jag har varit kär iår iaf.
20. Favoritprogram på TV? – Desperate housewife och Svenska Hollywood fruar.
21. Bästa boken du läste i år? – Tror inte jag läste en enda bok faktiskt.
22. Största musikaliska upptäckten? – Öh, vet inte..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – En tv.
25. Något du önskade dig men inte fick? – Haha njae, skulle väl vare en massa massa pengar då?

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
– Var med bästa brudsen och sen kom släkten för fika!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Klart det finns, det gör det väl alltid?
28. Har du flyttat under 2012? – Nä, bor kvar och jag trivs.
29. Vad fick dig att må bra? – Alla vänner, ord som betydde mycket osv.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Jadu, hade en liten "crush" på Måns Zelmerlöv ett tag, så måste väl säga han då.
31. Vem saknade du? – Min familj, dom bor för långt bort!
32. Nya människor du träffade? – Många nya sköna människor, för många för att rabbla upp.
33. Har du kysst en främling i år? – Ikket en främling nej.
34. Har du varit ute en hel natt? – Det har jag nog. Har ju tältat ;)
35. Har du sovit i samma säng som någon med motsatt kön? – Ja..
36. Har du varit full 2012 – För mycket!
37. Har en dröm gått i uppfyllelse? – Njae..
38. Har du blivit tagen av polisen? – Haha nä, waay to good för det ;P
39. Ser du fram emot 2013 – Ja, förhoppningsvis lyckas jag sluta snusa, eller det vet jag att jag kan, sen hoppas jag att jag iaf kan börja sträva efter mina drömmar.

tisdag 1 januari 2013

Nyår

Har haft en underbar nyår, började med 3 rätters hos Anki med Peter och Erik. Snittar med kallrökt rengbåge och salami till förrätt, tjälknöl med hasselbackspotatis och lingonsås till varmrätt och sen vaniljkesella med hallon och digistivekex. Supergott alltihopa! Tack alla ni tre för en trevlig middag! Glömde ju såklart att ta bilder på maten men lånar Eriks bild. Sen for vi till Jocke och firade in tolvslaget, sen efter vi sett alla raketer så skjutsade Anki mig till Tavelsjö och där fortsatte partyt in på småtimmarna. 10 av 10 får kvällen!